آشپزي اصيل ايراني با مريم احمدي شرف
سرو براي 4نفر
مدت پخت: 100دقيقه
مواد لازم:
پياز: 2عدد
روغن: 1قاشق سوپخوري
لپه: 75گرم
رب گوجه فرنگي: 1قاشق سوپخوري
سيب زميني: 2عدد
آب: 4پيمانه
ران مرغ: 6عدد
ليمو عماني: 3تا4عدد
نمک و فلفل و زردچوبه: به ميزان لازم
طرز تهيه :
پياز را خرد کنيد و با روغن تفت دهيد تا طلايي شود .
لپه را بشوييد و درآب گرم خيس کنيد.سپس آب اضافي آن را بگيريد و همراه پياز کمي تفت دهيد. نمک و فلفل زردچوبه و رب گوجه فرنگي نيزدرآن کمي سرخ کنيد پس از 10دقيقه سيب زميني را بيفزاييد و درآخرآب را بريزيد. حرارت را ملايم کنيدو اجازه دهيد تا آبگوشت جا بيفتد.وقتي مواد نيم پز شد ران مرغ را بريزيد تا بپزد.
ليموعماني را پس از پخت لپه به آبگوشت اضافه کنيد. قبل از افزودن ليموها را با چنگال ازچند ناحيه سوراخ کنيد تا عطر ليمو عماني به خودآبگوشت برود.
پس از اينکه آبگوشت جاافتاد،آن را در ظرف مناسب بکشيدو سرو کنيد.
اين غذا دراصل مخصوص استان آذربايجان غربي و شهر اروميه است .
منبع: مجله سرآشپز - شماره21