اگر شما هم دچار يكي از ويروسهاي سرماخوردگي رايج شدهايد و ناتوان و بيمار چشم انتظار فردي هستيد كه سوپي گرم و مقوي برايتان درست كند
خودتان دست به كار شويد يا همسر و فرزندتان را راهنمايي كنيد تا با نظارت شما سريع، سوپي مقوي و پر انرژي برايتان درست كنند.
اين سوپ با آواكادو درست ميشود و باتوجه به اينكه آواكادو ميوهاي سرشار از ويتامينهاي مختلف – بهخصوص ويتامينC– است، سوپ آن براي سرماخوردگي بسيار مناسب خواهد بود. اگر مواد لازم اين سوپ را داشته باشيد، مرحله آمادهسازي مواد آن 15 دقيقه و پخت آن نيز 10 دقيقه بيشتر طول نميكشد.
توضيح: آوا كادو ميوهاي شبيه به گلابي با پوستي سبز تيره و بافتي چرب است. اين ميوه وارداتي است ولي در سالهاي اخير در بعضي از ميوهفروشيها ازجمله بازار تجريش تهران يافت ميشود.
مواد لازم براي 4 نفر:
يك عدد آواكادوي رسيده 2 قاشق سوپخوري آب ليموترش تازه يك قاشق سوپخوري روغن مايع آفتابگردان 50 گرم يا يك دوم پيمانه ذرت پخته يا كنسروي 2 عدد گوجه فرنگي (پوست گرفته و خرد شود) يك حبه سير (خرد شود) يك عدد ترهفرنگي (خرد شود) يك عدد فلفل قرمز (خرد شود) 2 پيمانه آب مرغ دوسوم پيمانه شير ترهفرنگي خلالي شده مقداري براي تزئين
طرز تهيه:
1 – آواكادو را پوست گرفته و ابتدا با چاقو به 2نيم ببريد؛ البته هسته مياني آن مانع برش ميوه به صورت كامل ميشود ولي شما ميتوانيد حين برش، هسته را درآورده و ميوه را 2 قسمت طولاني كنيد. سپس گوشت آن را با چاقو به تكههاي كوچكتر ببريد.
حالا با چنگال شروع به لهكردن گوشت نرم ميوه كنيد. سپس آب ليمو ترش را به آن اضافه كنيد و مدتي بگذاريد بماند.
2 – روغن را در تابه بزرگي بريزيد و روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد و ذرت، گوجه فرنگي، سير، ترهفرنگي و فلفل را به روغن اضافه كرده و به مدت 2 الي 3 دقيقه يا تا زماني كه سبزيجات نرم شوند، حرارت دهيد.
3 – نيمي از اين مخلوط سبزيجات را همراه آواكادوي لهشده داخل دستگاه غذاساز يا خردكن بريزيد و به قدري خرد كنيد كه مخلوطي نرم به دست آيد. سپس آن را به قابلمه بزرگي منتقل كنيد.
4 – آب مرغ، شير و سبزيجات لهشده و باقيمانده سبزيجات تفت داده شده را نيز در قابلمه بريزيد و 3 الي 4 دقيقه ديگر حرارت دهيد. سپس آن را به ظرف مورد نظر براي سرو بريزيد و با ترهفرنگي خلال شده سرو كنيد.