سوپ اين هفته به يكي از كشورهاي مسلمان آفريقاي شمالي يعني مراكش تعلق دارد. در اين سوپ پروپيمان، انواع و اقسام مواد مغذي و مقوي را ميتوان يافت.
با نيمنگاهي به مواد لازم زير به ادعاي ما پي ميبريد. مواد را آماده كرده و سوپي پرخاصيت درست كنيد.
مواد لازم براي 6 نفر:
75 گرم يا يكدوم پيمانه نخود (شب تا صبح خيسانده شود) 15 گرم يا يك قاشق سوپخوري كره 225 گرم گوشت لخم گوسفند (خورشي خرد شود) يك عدد پياز (خرد شود) 450 گرم گوجهفرنگي (پوستكنده و خرد شود) 20 گرم يا 2 ساقه برگ كرفس (خرد شود) 2 قاشق سوپخوري جعفري (خردشود) يك قاشق سوپخوري گشنيز تازه (خردشود) نصف قاشق چايخوري پودر زنجبيل نصف قاشق چايخوري زردچوبه يك قاشق چايخوري دارچين آسيابشده 5/ 7 پيمانه آب 75 گرم يا يك دوم پيمانه عدس 75 گرم ماكاروني رشتهاي سوپي (ورميشل) 2 عدد زرده تخممرغ [آشنايي با خواص تخممرغ] آب يك عدد ليموترش نمك و فلفل سياه به ميزان كافي چند برگ گشنيز براي تزئين
طرز تهيه:
1 - كره را در قابلمه بزرگي ريخته و روي شعله اجاقگاز قرار دهيد تا آب شود، سپس تكههاي گوشت را در كره به مدت 3 تا 4 دقيقه يا تا زماني كه گوشت قهوهايرنگ شود، تفت دهيد.
2 – گوجه فرنگي، برگ كرفس، جعفري، گشنيز و پياز را به همراه ادويهجات شامل زنجبيل، دارچين و زردچوبه اضافه كرده و با نمك و فلفل سياه مزهدار كنيد، سپس آب، عدس و نخود خيسخورده را نيز بيفزاييد.
3 –شعله اجاقگاز را براي مدت 10 دقيقه بالا ببريد تا كف مواد در سطح سوپ جمع شود؛ سپس آن را با قاشق برداريد و بيرون بريزيد. پس از آن شعله را كم كرده و اجازه دهيد سوپ روي شعله كم اجاقگاز به مدت 2ساعت يا تا زماني كه نخود و گوشت بپزد، حرارت ببيند.
4 – حالا زمان اضافهكردن ورميشل يا همان رشته سوپي است. پس از آن حدود 10 دقيقه ديگر سوپ را حرارت دهيد تا ورميشل نرم شود.
5 – در ظرف ديگري زردههاي تخممرغ را در كمي آبليموترش هم بزنيد و به سوپ اضافه كنيد ولي توجه داشته باشيد كه پس از يكي دو جوش خوردن، سوپ بايد از روي اجاق برداشته شود؛ سپس همينطور هم بزنيد تا غليظ شود.
حالا سوپ را در ظرف موردنظر ريخته و پس از تزئين با برگهاي گشنيز همراه ليموترش سرو كنيد.