مواد لازم براي 4 نفر :
ميگوي پاک شده / 300 گرم
اسپاگتي / 400 گرم
جعفري خرد شده / 2 قاشق غذاخوري
گوجه فرنگي پوره شده / 1 پيمانه
پاپريکا / 1 قاشق مرباخوري
سير له شده / 2 حبه
روغن زيتون / 4 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل / به ميزان لازم
طرز تهيه :
سير و ميگو را با نصف مقدار روغن کمي تفت دهيد ، نمک و پاپريکا را به آن بيفزاييد ، سپس پوره ي گوجه فرنگي را اضافه کنيد . 7 الي 8 دقيقه براي پخته شدن آن کافي است .
در آخر جعفري را به آن اضافه کنيد. بعد از آبکش کردن اسپاگتي روغن زيتون را روي آن ريخته ظرف را تکان دهيد تا همه ي اسپاگتي به روغن زيتون آغشته شود .
اسپاگتي آماده شده را همراه با سس ميگو در ظرف بکشيد و در پايان در صورت تمايل روي ميگوها پنير پارمزان بريزيد .
نکته :
بعد از آب کش کردن اسپاگتي نيازي نيست که روي آن آب بريزيد .
منبع:ماهنامه هنر آشپزي ، شماره 43/خ