مواد لازم :
سيب زميني / 3 عدد
پياز داغ / 1 قاشق غذاخوري
تخم مرغ / 2 عدد
زردچوبه / 1 قاشق چايخوري
روغن مايع / 2 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل / به ميزان لازم
طرز تهيه :
سيب زميني را شسته بپزيد پوست آن را کنده و با پوره کوب يا گوشت کوب پوره کنيد در تابه ريخته سيب زميني را با روغن و زردچوبه کمي سرخ کنيد . پياز داغ را اضافه کرده تخم مرغ ها را در کاسه اي شکسته نمک و فلفل بزنيد . سيب زميني را در تابه کنار بزنيد ، يک قاشق روغن را افزوده تخم مرغ را بريزيد و صبر کنيد تا تخم مرغ ببندد بعد آن را با قاشق هم بزنيد تا خرد شود .
سپس آن را با سيب زميني مخلوط کنيد . نمک و فلفل غذا را اندازه کرده در ظرف بکشيد و آن را همراه با نان و انواع ترشي سرو کنيد .
نکته :
در استان فارس به سيب زميني آلو گفته مي شود .
منبع:ماهنامه هنر آشپزي ، شماره 43/خ