جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پودينگ برنج با پوره توت فرنگي
-(1 Body) 
پودينگ برنج با پوره توت فرنگي
Visitor 394
Category: دنياي فن آوري
دسرها با ميترا اشرفي

مواد لازم براي پودينگ :

برنج نيم دانه: 1پيمانه
شير: 2ليتر
شکر: 2قاشق سوپخوري
وانيل: يک سوم قاشق چايخوري
خامه: 3قاشق سوپخوري
مواد لازم براي پوره توت فرنگي :
توت فرنگي: 500گرم
شکر: يک دوم پيمانه

طرز تهيه :

برنج خورده يا نيم دانه را بشوييد و همراه شير،شکر و وانيل در قابلمه مناسبي بريزيد.قابلمه مواد را روي حرارت قرار دهيد تاجوش بيايد .سپس حرارت را کم کنيدو مواد را باقاشق چوبي هم بزنيد.اين کاررا چند دقيقه يک بارتکرار کنيد تا پودينگ ته نگيرد.به ياد داشته باشيد که درتمام طول مدت پخت قاشق چوبي درون قابلمه باقي بماند و در قابلمه باز باشد تا مانع سر رفتن پودينک شود.دراين مرحله،حدود يک ساعت زمان لازم است تا پودينگ بپزد و غلظت پيدا کند.
درپايان،خامه را به آن بيفزاييد و مخلوط کنيد و پودينگ را سريع از روي حرارت برداريد .توت فرنگي را بشوييد و در قابلمه اي بريزيد و شکر را به آن بيفزاييد .توت فرنگي را روي حرارت ملايم بگذاريد و به کمک پوره کن دستي يا گوشت کوب برقي مواد را مخلوط کنيد.اين مخلوط را 10دقيقه روي حرارت هم بزنيد تا پوره کمي غليظ شود.
پودينگ را درکاسه هاي يک نفره يا يک کاسه بزرگ بريزيد و پوره توت فرنگي را روي آن بريزيد.
اين پودينگ به دوصورت سردو گرم قابل سرو است .

منبع: مجله سرآشپز - شماره21
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image