جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


سیستم ربات ساز ایمن
فرني قالبي با مرباي گل سرخ
-(4 Body) 
فرني قالبي با مرباي گل سرخ
Visitor 453
Category: دنياي فن آوري
دسرهاي ايراني با معصومه اردستاني

مواد لازم :

پودر ژلاتين: 1قاشق سوپخوري
آب: يک چهارم پيمانه
آرد برنج: 3قاشق سوپخوري (50گرم
شير: 500ميلي ليتر
شکر: 5قاشق سوپخوري (100گرم )
گلاب: 1تا2قاشق سوپخوري

مواد لازم براي گل سرخ:

شکر:1کيلو
آب:3پيمانه
جوهرليمو :يک چهارم قاشق چايخوري
گلبرگ گل سرخ خشک: 50گرم

طرز تهيه :

ابتدا پودر ژلاتين را با آب مخلوط کنيد و روي حرارت غير مستقيم (بن ماري )قرار دهيد تا ژلاتين حل شود .
آرد برنج را در شير حل کنيدو شکر و گلاب را به آن بيفزاييد. مايه به دست آمده را درون يک ظرف لعابي بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد مخلوط را مرتب هم بزنيد تا جوش بيايد و غليظ شود وقتي مايه غليظ شد آن را از روي حرارت برداريد و اجازه دهيد تا کمي ازحرارت بيفتد سپس ژلاتين حل شده را به مواد اضافه کنيد و هم بزنيد دقت داشته باشيد. اگر ژلاتين را در حال جوش به فرني اضافه کنيد فرني مي برد. سپس فرني را درقالب مورد نظر بريزيد و در يخچال بگذاريد تا خودش را بگيرد.

طرز تهيه مرباي گل سرخ :

شکر و آب را مخلوط کنيدو روي حرارت بگذاريد تا بجوشد و قوام آيد. سپس جوهرليمو را به آن بيفزاييد. دراين مرحله،گل سرخ خشک را بريزيد و بگذاريد يک جوش بزند. مواد را هم بزنيد و از روي حرارت برداريد .
سپس روي درظرف را پارچه اي تميز بيندازيد و اجازه دهيد مربا 24ساعت به همين حال بماند تا آماده مصرف شود .

منبع: مجله سرآشپز - شماره21
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image