جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
فرني قالبي با مرباي گل سرخ
-(4 Body) 
فرني قالبي با مرباي گل سرخ
Visitor 452
Category: دنياي فن آوري
دسرهاي ايراني با معصومه اردستاني

مواد لازم :

پودر ژلاتين: 1قاشق سوپخوري
آب: يک چهارم پيمانه
آرد برنج: 3قاشق سوپخوري (50گرم
شير: 500ميلي ليتر
شکر: 5قاشق سوپخوري (100گرم )
گلاب: 1تا2قاشق سوپخوري

مواد لازم براي گل سرخ:

شکر:1کيلو
آب:3پيمانه
جوهرليمو :يک چهارم قاشق چايخوري
گلبرگ گل سرخ خشک: 50گرم

طرز تهيه :

ابتدا پودر ژلاتين را با آب مخلوط کنيد و روي حرارت غير مستقيم (بن ماري )قرار دهيد تا ژلاتين حل شود .
آرد برنج را در شير حل کنيدو شکر و گلاب را به آن بيفزاييد. مايه به دست آمده را درون يک ظرف لعابي بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد مخلوط را مرتب هم بزنيد تا جوش بيايد و غليظ شود وقتي مايه غليظ شد آن را از روي حرارت برداريد و اجازه دهيد تا کمي ازحرارت بيفتد سپس ژلاتين حل شده را به مواد اضافه کنيد و هم بزنيد دقت داشته باشيد. اگر ژلاتين را در حال جوش به فرني اضافه کنيد فرني مي برد. سپس فرني را درقالب مورد نظر بريزيد و در يخچال بگذاريد تا خودش را بگيرد.

طرز تهيه مرباي گل سرخ :

شکر و آب را مخلوط کنيدو روي حرارت بگذاريد تا بجوشد و قوام آيد. سپس جوهرليمو را به آن بيفزاييد. دراين مرحله،گل سرخ خشک را بريزيد و بگذاريد يک جوش بزند. مواد را هم بزنيد و از روي حرارت برداريد .
سپس روي درظرف را پارچه اي تميز بيندازيد و اجازه دهيد مربا 24ساعت به همين حال بماند تا آماده مصرف شود .

منبع: مجله سرآشپز - شماره21
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image