دسرهاي ايراني با معصومه اردستاني
مواد لازم :
پودر ژلاتين: 1قاشق سوپخوري
آب: يک چهارم پيمانه
آرد برنج: 3قاشق سوپخوري (50گرم
شير: 500ميلي ليتر
شکر: 5قاشق سوپخوري (100گرم )
گلاب: 1تا2قاشق سوپخوري
مواد لازم براي گل سرخ:
شکر:1کيلو
آب:3پيمانه
جوهرليمو :يک چهارم قاشق چايخوري
گلبرگ گل سرخ خشک: 50گرم
طرز تهيه :
ابتدا پودر ژلاتين را با آب مخلوط کنيد و روي حرارت غير مستقيم (بن ماري )قرار دهيد تا ژلاتين حل شود .
آرد برنج را در شير حل کنيدو شکر و گلاب را به آن بيفزاييد. مايه به دست آمده را درون يک ظرف لعابي بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد مخلوط را مرتب هم بزنيد تا جوش بيايد و غليظ شود وقتي مايه غليظ شد آن را از روي حرارت برداريد و اجازه دهيد تا کمي ازحرارت بيفتد سپس ژلاتين حل شده را به مواد اضافه کنيد و هم بزنيد دقت داشته باشيد. اگر ژلاتين را در حال جوش به فرني اضافه کنيد فرني مي برد. سپس فرني را درقالب مورد نظر بريزيد و در يخچال بگذاريد تا خودش را بگيرد.
طرز تهيه مرباي گل سرخ :
شکر و آب را مخلوط کنيدو روي حرارت بگذاريد تا بجوشد و قوام آيد. سپس جوهرليمو را به آن بيفزاييد. دراين مرحله،گل سرخ خشک را بريزيد و بگذاريد يک جوش بزند. مواد را هم بزنيد و از روي حرارت برداريد .
سپس روي درظرف را پارچه اي تميز بيندازيد و اجازه دهيد مربا 24ساعت به همين حال بماند تا آماده مصرف شود .
منبع: مجله سرآشپز - شماره21