مواد لازم :
ميگوي تميز شده درشت / 450 گرم
آب سبزيجات پخته / يک تا يک و نيم ليتر
کره / 25 گرم
پياز کوچک / 1 عدد
سير / 1 حبه
گوجه فرنگي / 450 گرم
سس گوجه فرنگي / 1 قاشق غذاخوري
سرکه / 2 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل / به مقدار لازم
سبزيجات معطر خشک يا تازه / 1 قاشق غذاخوري خرد شده
جعفري خرد شده / 2 دسته کوچک
برنج / 2 پيمانه
طرز تهيه :
ميگوها را درون قابلمه حاوي آب سبزيجات به مدت 5 دقيقه بپزيد و سپس آبکش کنيد . حالا در يک ماهيتابه کره را آب کنيد و پياز رنده شده و سير رنده شده را تا حدي که فقط نرم شود اضافه کنيد و تفت دهيد .
حالا گوجه فرنگي هاي خرد شده و سس گوجه فرنگي و سبزيجات و سرکه را اضافه کنيد و پس از نرم شدن گوجه فرنگي ها آنها را از حرارت برداريد و درون غذاساز پوره اش کنيد .
حالا ميگوها را به سس اضافه کنيد و به مدت 2 تا 3 دقيقه روي حرارت قرار دهيد تا با هم کاملاً مخلوط شود و با جعفري پلو سرو نمائيد .
براي درست کردن جعفري پلو ابتدا را آبکش کنيد و در يک قابلمه مناسب لا به لاي پلو جعفري خرد شده را بپاشيد و بعد دم بگذاريد .
نکته آشپزي :
در صورت تمايل مي توانيد در فصل سير تازه از برگ هاي سبز سير هم استفاده کنيد .
منبع:ماهنامه هنر آشپزي ، شماره 43/خ