مواد لازم :
برنج / يک چهارم پيمانه
لپه / 2 قاشق سوپخوري
بلغور / 3 قاشق سوپخوري
سبزي دلمه / نيم کيلو
رب گوجه فرنگي / 1 قاشق سوپخوري
روغن / 3 قاشق سوپخوري
پياز سرخ کرده / 2 قاشق سوپخوري
گوشت چرخ کرده / 250 گرم
ادويه کاري / 1 قاشق مرباخوري
زردچوبه / 1 قاشق چايخوري
برگ توت / به اندازه ي کافي
طرز تهيه :
پياز سرخ کرده ، زردچوبه و ادويه ي کاري را با روغن تفت داده و سپس رب را اضافه کنيد . حرارت زير غذا را خاموش کرده بعد برنج ، لپه ، بلغور ، سبزي دلمه و گوشت چرخ کرده را افزوده و همه ي مواد را با هم مخلوط کنيد . روي برگ توت ها کمي آب جوش ريخته تا برگ ها کمي پلاسيده شوند. از مواد روي برگ ها گذاشته و بپيچيد . دلمه ها را در قابلمه چيده و روي آنها را آب ريخته و بگذاريد تا بپزد .
اين دلمه را مي توان با ترشي توت سفيد نيز مصرف کرد .
نکته :
همين مواد را مي توان در برگ چغندر پيچيد و با آن دلمه ي برگ چغندر تهيه کرد .
منبع:ماهنامه هنر آشپزي،شماره 44/خ