مواد لازم:
تخممرغ: 5 عدد
شير: يك پيمانه
روغن مايع: يك پيمانه
آرد (الك شده): يك پنجم پيمانه
شكر: يك پيمانه سرخالي
بيكينگپودر: 3 قاشق كوچك
گردو و پسته خرد شده: 2 قاشق بزرگ
طرز تهيه:
مخزن و همزنهاي دستگاه كيك و نانپز سورين را در جاي خود ثابت كرده و دستگاه را به برق وصل نماييد. براي تهية كيك، ابتدا مواد مايع شامل شير، روغن و تخممرغها را داخل مخزن ريخته و پس از آن، آرد الك شده را به همراه بيكينگپودر و شكر اضافه كرده و درب دستگاه را ببنديد. برنامة شماره6 دستگاه را انتخاب و درجه برشته شدن كيك را روي كم تنظيم نموده و دگمه روشن را فشار دهيد. روي صفحه نمايشگر، مدت زمان 2ساعت قابل رؤيت ميباشد و دستگاه شروع به همزدن مواد مينمايد. دستگاه پس از مرحلة همزدن، صداي بوق مانندي زده و به شما اعلام ميدارد كه اگر مايل به اضافه كردن موادي مانند: كشمش، گردو، كاكائو و غيره هستيد، آنها را پس از 5دقيقه اضافه بنمائيد و يا اگر ميخواهيد همزنهاي دستگاه را، با انبر مخصوص دربياوريد. پس از اين مرحله، دستگاه كار پخت را آغاز مينمايد و پس از پايان كار، بازهم صداي بوقمانندي زده و اعلام ميدارد كه كار تمام شده است و شما پس از زمان كوتاهي ميتوانيد به راحتي كيك را درآورده و برش دهيد.
نكته:
1. شما ميتوانيد از دستورهاي ديگر كيك مانند: كيك اسفنجي، صبحانه، كرهاي، و غيره يا پودرهاي آماده كيك استفاده نمائيد.
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره59/خ