جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خورش كاري تايلندي
-(2 Body) 
خورش كاري تايلندي
Visitor 683
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم
450 گرم گوشت سينه مرغ بدون پوست و استخوان- 2 قاشق روغن مايع- 2 قاشق مرباخوري پودر كاري- 3 قاشق سوپخوري موسير تازه ورقه شده - 3 قاشق سوپخوري سير، ريز خرد شده- 1 قاشق سوپخوري زنجبيل تازه ريز خرد شده يا يك قاشق چاپخوري پودر زنجبيل- 2 قاشق چايخوري پوست ليموترش رنده شده- 1 قاشق سوپخوري سويا سس- 1 قاشق چايخوري شكر - كمي نمك- 200 گرم نخودسبز پخته- 400 ميلي ليتر شير نارگيل- 3 قاشق سوپخوري آب- يك مشت برگ گشنيز- يك مشت برگ ريحان.
طرز تهيه:
گوشت مرغ را به صورت قطعات مربع شكل 52 سانتي متري خرد كنيد. روغن را در تابه نچسبي داغ كنيد. مرغ را در آن سرخ كنيد تا گوشت مرغ پخته و كمي طلايي شود.كاري را اضافه كرده يك دقيقه ديگر تفت دهيد.موسير، پوست ليمو، سير، زنجبيل، سويا سس، شكر و نمك را به آن اضافه كنيد و يك دقيقه ديگر تفت دهيد. نخودفرنگي را همراه با آب و شيرنارگيل اضافه كنيد و حرارت را كم كرده بگذاريد به جوش آمده و 15 دقيقه بجوشد تا مرغ كاملا مغزپخت شود. برگ گشنيز و ريحان را در خورش بريزيد و هم بزنيد سپس بلافاصله سرو كنيد.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image