جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دسر طالبي
-(6 Body) 
دسر طالبي
Visitor 433
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر:

طالبي متوسط: يك عدد
شكر: به ميزان لازم
گلاب: نصف استكان
مغز هل: يك قاشق چايخوري، سائيده
طرز تهيه: طالبي را شسته، سپس خشك كنيد و برش بزنيد و دانه‌هاي وسط آن را جدا كنيد. با قاشق مخصوص تيله‌كني (اسكوپ Scoop بستني كوچك) طالبي را به صورت توپ‌هاي كوچكي شكل دهيد. باقيمانده‌ي آن را كه به اين صورت نمي‌توان شكل داد باع يك قاشق از سطح داخل طالبي تراشيده و درصورت نياز به آن شكر اضافه كنيد. گلاب و مغز هل را نيز اضافه كرده، و در يك ظرف مناسب بريزيد. ظرف را در يخچال بگذاريد تا سرد و خنك شود. اگر عجله داشتيد، مي‌توانيد چند تكه يخ به آن اضافه كرده و سرو كنيد.

نكته:

1. اين دستور، داراي 329كيلوكالري انرژي، 75گرم كربوهيدرات، و 5گرم پروتئين مي‌باشد.
2. Scoop، در لغت به هرگونه قاشقي (Spoon) كه كاربرد خاصي داشته باشد، اطلاق مي‌گردد./ ناصر زحمتكش
3. در فرهنگ عامه، اين دسر را فالوده يا فالوده‌ي طالبي نيز مي‌نامند.

منبع:نشريه هنر آشپزي شماره59
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image