|
گوشت قلقلي با اسپاگتي
-(5 Body)
|
گوشت قلقلي با اسپاگتي
Visitor
462
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم: 500 گرم گوشت چرخ كرده- 1 پيمانه مغز نان سفيد- 1 عدد تخم مرغ كمي زده شده- 1 عدد پياز متوسط رنده شده- 2 قاشق سوپخوري سس گوجه فرنگي- 3 پيمانه گوجه فرنگي رنده شده- 2 قاشق سوپخوري برگ ريحان خرد شده- 500 گرم اسپاگتي. گوشت چرخ كرده را با تخم مرغ، پياز و سس گوجه فرنگي مخلوط كنيد و كمي نمك و فلفل به آن افزوده با دست ورز دهيد. سپس از يك قاشق به عنوان پيمانه استفاده كنيد و هر قاشق از مخلوط گوشت را در دست به يك گوي كوچك تبديل كنيد. آنها را در يك ظرف نسوز كه كمي چرب كرده ايد بچينيد و در فر با حرارت متوسط و بدون درپوش حدود 15 دقيقه يا تا زماني كه مغز پخت شوند بپزيد. گوجه فرنگي رنده شده را در ظرفي ريخته روي حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهيد تا جوشيده و كمي غليظ شود سپس گوشت قلقلي ها را به آن اضافه كرده و بگذاريد دو دقيقه در آن بجوشد. حين آماده كردن گوشت قلقلي يك ظرف بزرگ آب و يك قاشق نمك را روي اجاق گاز به جوش آوريد و ماكاروني را در آن ريخته بجوشانيد تا نرم شود. اسپاگتي را آبكش كرده با آب سرد آبكش نماييد. در صورت تمايل اسپاگتي را به صورت آبكش شده و چنانچه مايليد به روش دم كردن آماده نماييد سپس با خورش گوشت قلقلي سرو كنيد.
|
|
|