جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
گوشت قلقلي با اسپاگتي
-(5 Body) 
گوشت قلقلي با اسپاگتي
Visitor 462
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم: 500 گرم گوشت چرخ كرده- 1 پيمانه مغز نان سفيد- 1 عدد تخم مرغ كمي زده شده- 1 عدد پياز متوسط رنده شده- 2 قاشق سوپخوري سس گوجه فرنگي- 3 پيمانه گوجه فرنگي رنده شده- 2 قاشق سوپخوري برگ ريحان خرد شده- 500 گرم اسپاگتي.
گوشت چرخ كرده را با تخم مرغ، پياز و سس گوجه فرنگي مخلوط كنيد و كمي نمك و فلفل به آن افزوده با دست ورز دهيد. سپس از يك قاشق به عنوان پيمانه استفاده كنيد و هر قاشق از مخلوط گوشت را در دست به يك گوي كوچك تبديل كنيد. آنها را در يك ظرف نسوز كه كمي چرب كرده ايد بچينيد و در فر با حرارت متوسط و بدون درپوش حدود 15 دقيقه يا تا زماني كه مغز پخت شوند بپزيد. گوجه فرنگي رنده شده را در ظرفي ريخته روي حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهيد تا جوشيده و كمي غليظ شود سپس گوشت قلقلي ها را به آن اضافه كرده و بگذاريد دو دقيقه در آن بجوشد.
حين آماده كردن گوشت قلقلي يك ظرف بزرگ آب و يك قاشق نمك را روي اجاق گاز به جوش آوريد و ماكاروني را در آن ريخته بجوشانيد تا نرم شود. اسپاگتي را آبكش كرده با آب سرد آبكش نماييد. در صورت تمايل اسپاگتي را به صورت آبكش شده و چنانچه مايليد به روش دم كردن آماده نماييد سپس با خورش گوشت قلقلي سرو كنيد.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image