جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خورش خلال بادام
-(0 Body) 
خورش خلال بادام
Visitor 422
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

پياز متوسط / 2 عدد
روغن محلي / 1/2 پيمانه
گوشت گوسفند يا گوساله / 750 گرم ( بدون استخوان )
فلفل سياه و ادويه خورشي / 1/2 قاشق چايخوري از هر کدام
رب گوجه فرنگي / 2 قاشق سوپخوري
آب / 4 پيمانه
ليمو عماني / 4 عدد
خلال بادام خشک / 200 گرم
زعفران دم کرده / 2 قاشق سوپخوري
نمک ، گلاب و خلال پسته / 1 قاشق چايخوري از هر کدام

طرز تهيه :

پياز را خرد کنيد و روغن را در قابلمه اي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد و پياز را با روغن خوب تفت دهيد تا طلايي شود . سپس گوشت خرد شده را با آن تفت دهيد . سپس ادويه ، فلفل و رب گوجه فرنگي را به پياز و گوشت اضافه کنيد و تفت دهيد . بعد 4 پيمانه آب اضافه کنيد و اجازه دهيد خورش با حرارت ملايم بجوشد تا گوشت بپزد . در اواسط طبخ ليمو عماني ها را سوراخ کنيد و به خورش بيفزاييد . وقتي که گوشت پخت ، خلال بادام را نيز بيفزاييد . بعد از چند جوش زماني که خلال بادام نرم شد زعفران آب کرده ، نمک و گلاب را نيز اضافه کنيد و خورش را از روي حرارت برداريد . خورش را داخل ظرف بکشيد و خلال پسته را روي آن بريزيد .

منبع:ماهنامه هنر آشپزي،شماره 44
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image