|
پيتزاى بادمجان
-(4 Body)
|
پيتزاى بادمجان
Visitor
420
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم:(براى چهار نفر )چهار عدد خمير آماده، 300 گرم بادمجان، دو عدد گوجه فرنگى به صورت حلقه حلقه، 250 گرم پنير موتزارلا، 100 گرم جعفرى، نمك و فلفل، روغن زيتون 3 قاشق غذاخورى. طرز تهيه:بادمجان را خرد كنيد و به همراه گوجه فرنگى، جعفرى در روغن زيتون سرخ كنيد. قبل از اينكه طلايى شود نمك و فلفل و نصف پنير موتزارلا را در آن بريزيد.سپس مواد را بر روى نان ريخته و باقى مانده پنير را به صورت يك در ميان روى آن بپاشيد و در طبقه ميانى فر با درجه حرارت 180 درجه سانتى گراد به مدت 15-10 دقيقه قرار دهيد
|
|
|