جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
رولت گوشت سر دست
-(6 Body) 
رولت گوشت سر دست
Visitor 441
Category: دنياي فن آوري

مواد مورد نياز :

گوشت سر دست / 1/5 کيلو
روغن يا کره / نصف فنجان
پنيرپيتزا رنده شده / يک فنجان
فلفل دلمه اي رنگي خرد شده / نصف فنجان
کرفس خرد شده / نصف فنجان
سير خرد شده / نصف فنجان
رب گوجه فرنگي / 2 قاشق غذاخوري
زعفران آب شده / نصف استکان

طرز تهيه :

گوشت سر دست را رو ي تخته قرار دهيد . قسمت ضخيم آن را با چاقو باز کرده و توسط بيفتک کوب آن را کمي باز کنيد . مقداري از کره ي آب شده را روي سطح گوشت بماليد . نمک و فلفل و ادويه روي آن بپاشيد و سبزيجات خرد شده را همراه با پنير پيتزا روي آن بپاشيد .
گوشت را به دقت و محکم لوله کرده و با نخ ببنديد .
روغن يا کره را کف قابلمه و سراجاق گاز قرار دهيد . گوشت را در ظرف روغن گذاشته و اطراف آن را سرخ کنيد . 2 ليوان آب به آن اضافه کرده و به مدت 3 ساعت با حرارت ملايم بگذاريد بپزد . در حين پخت چنان چه نياز به آب داشت باز هم اضافه نماييد . رب گوجه فرنگي را داخل روغن تفت داده و زعفران آب شده را به آن اضافه کنيد . سس به دست آمده را همراه با مقداري نمک به گوشت اضافه کنيد و بگذاريد چند غل بزند . رولت را داخل ظرف قرار داده و با چاقو برش بزنيد . اطراف گوشت را با سيب زميني سرخ شده تزئين نماييد .
منبع: ماهنامه ي بين المللي هنر پارسي ،شماره17
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image