مواد مورد نياز :
گوشت سر دست / 1/5 کيلو
روغن يا کره / نصف فنجان
پنيرپيتزا رنده شده / يک فنجان
فلفل دلمه اي رنگي خرد شده / نصف فنجان
کرفس خرد شده / نصف فنجان
سير خرد شده / نصف فنجان
رب گوجه فرنگي / 2 قاشق غذاخوري
زعفران آب شده / نصف استکان
طرز تهيه :
گوشت سر دست را رو ي تخته قرار دهيد . قسمت ضخيم آن را با چاقو باز کرده و توسط بيفتک کوب آن را کمي باز کنيد . مقداري از کره ي آب شده را روي سطح گوشت بماليد . نمک و فلفل و ادويه روي آن بپاشيد و سبزيجات خرد شده را همراه با پنير پيتزا روي آن بپاشيد .
گوشت را به دقت و محکم لوله کرده و با نخ ببنديد .
روغن يا کره را کف قابلمه و سراجاق گاز قرار دهيد . گوشت را در ظرف روغن گذاشته و اطراف آن را سرخ کنيد . 2 ليوان آب به آن اضافه کرده و به مدت 3 ساعت با حرارت ملايم بگذاريد بپزد . در حين پخت چنان چه نياز به آب داشت باز هم اضافه نماييد . رب گوجه فرنگي را داخل روغن تفت داده و زعفران آب شده را به آن اضافه کنيد . سس به دست آمده را همراه با مقداري نمک به گوشت اضافه کنيد و بگذاريد چند غل بزند . رولت را داخل ظرف قرار داده و با چاقو برش بزنيد . اطراف گوشت را با سيب زميني سرخ شده تزئين نماييد .
منبع: ماهنامه ي بين المللي هنر پارسي ،شماره17/س