جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پف طلايي
-(3 Body) 
پف طلايي
Visitor 432
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

سيب زميني پخته 3 پيمانه
گوشت چرخ کرده 200 گرم
نخودفرنگي 1 پيمانه
فلفل دلمه اي نگيني خرد شده 1 پيمانه
هويج پخته و رنده شده 3 عدد
رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري
پياز رنده شده 1 عدد متوسط
شير 1 پيمانه
کره 50 گرم

طرز تهيه:

گوشت چرخ کرده را داخل ظرف ريخته و پياز را اضافه ميکنيم خوب با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل را اضافه ميکنيم در صورت تمايل ميتوانيد از ادويه هم استفاده کنيد 2 قاشق غذاخوري روغن مايع اضافه ميکنيم مواد را روي حرارت تقريباً ملايم گذاشته و مرتب هم ميزنيم تا گوشت روي حرارت لخته نشود فلفل دلمه اي را اضافه کرده و تفت ميدهيم تا نرم شود بعد نخودفرنگي پخته يا کنسرو را اضافه ميکنيم (اگر نخودفرنگي خام باشد زمان پخت غذا طولاني ميشود) رب را اضافه ميکنيم مخلوط ميکنيم 1 پيمانه آب به مواد اضافه ميکنيم و مخلوط ميکنيم شير را داخل ظرف ديگري ريخته و کره را داخل آن گذاشته و روي حرارت ميگذارم در ظرف ديگري سيب زميني را که پخته و کوبيده ايم با 1 قاشق چايخوري نمک و کمي فلفل مخلوط ميکنيم وقتي شير گرم شد و کره در آن حل شد آنها را به سيب زميني اضافه کرده و با قاشق آنقدر هم ميزنيم تا شير و کره کاملاً به خورد سيب زميني برود حدود 2 پيمانه از اين مواد را داخل ظرف ديگري ريخته و هويج اضافه ميکنيم و مخلوط ميکنيم سيب زميني را در ظرف ريخته و صاف ميکنيم روي آن يک لايه از سس که روي حرارت بود ميريزيم روي مواد يک لايه از مخلوط سيب زميني و هويج ميريزيم ميتوان آن را با قيف هم ريخت مواد را داخل فري که با دماي 200 درجه سانتي گراد گرم شده به مدت 15 الي 20 دقيقه ميگذاريم تا طلايي شود.
در پختن مواد اين غذا در ظرف را نميگذاريم.
منبع: آشپز ايراني
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image