جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پنير نعناعي
-(1 Body) 
پنير نعناعي
Visitor 425
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

نعناع: 1 قاشق غذاخوري
سياه دانه: 1 قاشق غذاخوري
شير تازه گاو يا گوسفند: 5 کيلو
سرکه: نصف ليوان

طرز تهيه:

اين مقدار مواد براي تهيه 1 کيلو پنير است.
سرکه زرد يا سفيد هر کدام را خواستيم ميتوانيم استفاده کنيم. به جاي سرکه ميتوان از آب ليمو يا آب نارنج استفاده کرد هر کدام را استفاده کنيم پنير همان طعم را خواهد داشت.
شير را روي حرارت ميگذاريم وقتي نيم جوش شد يعني تقريباً به دماي 75 – 80 رسيد سرکه را اضافه ميکنيم.
شير در دماي 90 درجه کامل ميجوشد.
وقتي شير دلمه شد يعني بريده شد حرارت را خاموش ميکنيم. نعناع و سياه دانه را اضافه ميکنيم.
سياه دانه پنير را خيلي معطر و خوشمزه ميکند.
مواد را هم ميزنيم وقتي کمي حرارت شير گرفته شد داخل ظرفي يک سبد آبکشي ميگذاريم و روي سبد پارچه صافي مي اندازيم شير را از پارچه رد ميکنيم يعني شير بايد طي دو مرحله صاف شود بعد وقتي آب پنير کاملاً رفت روي آن به ميزان دلخواه نمک ميپاشيم.
کساني که رژيم دارند ميتوانند نمک اضافه نکنند چون نمک فقط براي طعم دادن به پنير استفاده ميشود و براي ميکروب کشي نيست چون شير کامل جوشيده و اگر ميکروبي داشته کلاً از بين رفته است.
پنير را در داخل همان پارچه صافي داخل ظرف ميگذاريم پارچه را روي پنير تا ميکنيم ميگذاريم نيم ساعت در دماي محيط بماند آبش کامل گرفته شود بعد برش ميزنيم و به مدت 20 – 15 دقيقه در يخچال ميگذاريم سپس پنير آماده خوردن است.
ميتوان پنير را تحت فشار هم قرار داد.
ويژگي منحصر به فرد اين پنير اين است که نيازي به اينکه زياد بماند ندارد و خيلي سريع آماده شده و قابل خوردن است.
ميتوان از سبزي هاي معطر ديگر هم استفاده کرد مثل ريحان و ترخون.
نمک را همانطوري که گفته شد روي پنير ميپاشيم و از ريختن نمک داخل شير خودداري کنيد.
منبع: آشپزي ايراني
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image