ماكارونى با بيف استروگانف
-(0 Body)
|
ماكارونى با بيف استروگانف
Visitor
425
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم: 250 گرم ماكارونى نوارى/ 2 قاشق سوپخورى روغن زيتون/ 500 گرم فيله گوساله، خرد شده به صورت نوارهاى باريك/ 2 عدد پياز متوسط، خلال شده/ 2 حبه سير، كوبيده/ 450 گرم قارچ، ورقه شده/ 1 قاشق سوپخورى رب گوجه فرنگى/ 1 قاشق سوپخورى سس گوجه فرنگى/ نمك و فلفل به اندازه كافى/ نصف پيمانه خامه/ 1 پيمانه آب گوشت/ 2 قاشق چايخورى آب ليمو. مواد لازم در يك قابلمه بزرگ آب ريخته و بر روى حرارت اجاق گاز به جوش آوريد. ماكارونى را در آب ريخته بجوشانيد تا نرم شود سپس آبكش كنيد.روغن را در تابه اى بزرگ بريزيد و پياز و سير را در آن تفت دهيد تا پياز نرم شود. گوشت فيله را اضافه كنيد و سرخ كنيد تا برشته شود.قارچ را به آن بيفزاييد و سرخ كنيد تا قارچ پخته و نرم شود. رب، سس، نمك و فلفل، خامه، آب گوشت و آب ليمو را اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد. بگذاريد به جوش آمده و 10 دقيقه بجوشد. ماكارونى را اضافه و خوب مخلوط كنيد. صبر كنيد تا ماكارونى داغ شود سپس بلافاصله سرو كنيد.
|
|
|