مواد لازم :
ژلاتين / 1 قاشق غذاخوري
آب / 2 قاشق غذاخوري
شکر / 220 گرم
ماست خامه اي / 300 گرم
خامه شيرين شده / 300 گرم
پنير خامه اي / 120 گرم
رنگ سبز خوراکي
پوست ليموي رنده شده / 1 قاشق غذاخوري
آب ليموي تازه / 180 ميلي ليتر
آب پرتقال تازه / 140 ميلي ليتر
طرز تهيه :
ظرف مورد نظر را در يخچال قرار دهيد . ژلاتين را روي آب بپاشيد تا شکل اسفنجي پيدا کند سپس روي حرارت غير مستقيم قرار دهيد تا شفاف شود . شکر ، ماست خامه اي ، خامه ، پنير خامه اي را در ظرف همزن بريزيد دستگاه را روشن کنيد تا مواد با هم مخلوط شده پوک شود . رنگ کافي به موس بزنيد تا به رنگ دلخواه درآيد سپس آب پرتقال و آب ليموي تازه را مخلوط کنيد و به مواد فوق افزوده هم بزنيد تا مخلوط شود . مواد آماده را داخل ظروف مخصوص يخچال ريخته مجدداً به مدت دو ساعت در يخچال قرار دهيد . سپس آن را با خامه ي فرم گرفته تزئين نماييد .
منبع:ماهنامه هنر آشپزي،شماره44/خ