مواد لازم :
کورن فلکس / 100 گرم
گردو و فندق خرد شده / 30 گرم
کشمش / 1 قاشق غذاخوري
عسل / 3 قاشق غذاخوري
کره / 50 گرم
شکلات تخته اي / 140 گرم
طرز تهيه :
کورن فلکس ، گردو ، فندق خرد شده و کشمش را در ظرف مناسبي بريزيد . شکلات ، کره و عسل را به روش بن ماري يا روي حرارت بسيار ملايم ذوب کنيد و آن را روي مواد بريزيد و کاملاً با هم مخلوط کنيد .
مايه آماده را در قالب چرب شده بريزيد و آن را در يخچال بگذاريد تا سفت شود و خودش را بگيرد . سپس آن را برش داده و سرو کنيد .
کروکان بايد در جاي خنک نگهداري شود .
منبع:ماهنامه هنر آشپزي،شماره44/خ