مواد لازم براي 4 نفر
-سيب سبز:4عدد درشت
-آب ليموي تازه: 2 قاشق غذاخوري
-شکر:1/2پيمانه
-ميخک:4عدد
-نعناع تازه:4برگ
-ريحان تازه:6برگ
سيب ها را پوست کنده و پس از جدا نمودن قسمت مرکزي، آنها را به 4 قسمت تقسيم کنيد.
طرز تهيه:
1-سيب ها را پوست کنده و پس از جدا نمودن قسمت مرکزي، آنها را به 4 قسمت تقسيم کنيد.
آب ليمو، شکر، ميخک و نعناع را در قابلمه اي با 600 ميلي ليتر آب روي حرارت ملايم قرار دهيد. آنها را هم بزنيد و پس از حل شدن شکر در آب، مايع را بجوشانيد.
2-سيب ها را داخل قابلمه ريخته، درب قابلمه را بگذاريد و آنها را به مدت 10 دقيقه يا تا زمان نرم شدن بپزيد. مراقب باشيد که سيب ها بر اثر زياد پختن له نشوند. در اين مرحله ريحان را به مواد اضافه کنيد. قابلمه را از روي حرارت برداشته، کنار بگذاريد تا سيب ها سرد شوند.
3-با دقت تکه هاي سيب را از داخل قابلمه در آورده و آنها را در ظرف مورد نظر قرار دهيد. مايع داخل قابلمه را پس از آنکه از صافي رد کرديد روي سيب ها بريزيد.
حال مي توانيد آن را در صورت تمايل با خامه و انواع ميوه هاي موردنظر تزيين نماييد.
سيب ها را پوست کنده و پس از جدا نمودن قسمت مرکزي ،آنها را به 4 قسمت تقسيم کنيد.
سيب ها را داخل قابلمه ريخته، آنها را به مدت 10 دقيقه يا تا زمان نرم شدن بپزيد.
مايع داخل قابلمه را پس از آنکه از صافي رد کرديد روي سيب ها بريزيد.
منبع:نشريه ايرانيان ،شماره 30/خ