مواد لازم
آب گوشت : 1 گالن
آب ليموترش : 1 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي : 4 قاشق سوپخوري
شکر : 1 قاشق سوپخوري
سرکه : 1 قاشق سوپخوري
آب چغندر : 3 فنجان
سير : 1 لپه
پياز : 5 کيلو
فلفل سبز : 2 دانه
خامه ترش : قدري
نمک : قدري
کلم : 5 کيلو
لبو : 0.5 کيلو
طرز تهيه
پيازهاي خرد شده را مدت 15 دقيقه در کره سرخ کنيد و لبو و آبگوشت را در آن بريزيد و بگذاريد مدت 15 دقيقه روي آتش ملايم بپزد سپس رب گوجه فرنگي، سير و فلفل سبز به آن افزوده مدت 15 دقيقه الي 20 دقيقه بپزد.
آب چغندر و آب ليمو ترش و شکر و سرکه را ريخته مدت دو الي سه دقيقه آن را هم بزنيد مقداري نمک بريزيد و با خامه ترش به سر سفره آوريد.
منبع:www.vista.ir