مواد لازم
گوشت گوسفند : 1000 گرم
کلم پيچ قرمز : 500 گرم
شويد يا شبت : 100 گرم
جعفري ساطوري شده : 100 گرم
پياز : 1 عدد
نمک : قدري
سيب زميني : 200 گرم
لبو : 100 گرم
سير : 2 قاشق سوپخوري
هويج : 150 گرم
برگ بو : 4 عدد
برنج : 1 قاشق سوپخوري
طرز تهيه
گوشت و پياز و برگ بو را بار کرده قدري نمک در آن بريزيد همين که گوشت نيم پز شد، کلم و لبو و هويج و سير خرد کرده و برنج را در آن بريزيد و جعفري و شبت را مانند دسته گل ترتيب داده، ته آن را با نخ بسته در آن بياويزيد.
پس از اينکه مواد مزبور پخته شد، يک قاشق آب گوجه فرنگي را در 75 گرم کره، سرخ کنيد و يک دانه فلفل قرمز در آن بريزيد. سپس سيب زميني را ريخته و سبزي دسته کرده و گوشت و استخوان را بيرون آورده سوپ را در ظرف سوپ خوري بکشيد.
سپس 255 گرم خامه ترش را زده در سوپخوري بريزيد و آن را سر سفره بياوريد.
منبع: www.vista.ir