? مواد لازم:
گوشت ماهيچه گوسفندي : 3 عدد
پياز : 1 عدد
هويج : 4 عدد
نمک : 1 قاشق مربا خوري
آرد سفيد : 1 قاشق سوپخوري
فلفل : کمي
پياز ريز سفيد : 0.5 کيلو
طرز تهيه
ماهيچه را خوب شسته موي آن را ميگيريم. پياز را پوسکنده به چهار قسمت ميکنيم هويج را شسته و ميتراشيم
ماهيچه و پياز و هويج و نمک و فلفل را با يک فنجان آب در ديگ بخار ميريزيم و روي اجاق ميگذاريم و بلافاصله سرپوش را روي آن قرار ميدهيم.
وقتي که جوش آمد و سرپوش شروع به تکان خوردن کرد آتش زير ديگ را کم ميکنيم بهطوري که تکان سرپوش خيلي ملايم باشد و به اين صورت فشار داخل ديک 15 پوند است و از اين زمان به بعد سه ربع ساعت کافي است تا ماهيچه بپزد و خواهيد ديد که بهراحتي گوست آن از استخواه جدا ميشود
آبگوشت و پياز را از صافي توري رد ميکنيم که گوشتهاي پياز هم رد بشود سپس يک قاشق آرد را در اين آبگوشت حل کرده در قابلمه کوچکي ريخته ميگذاريم تا غليظ شود ماهيچه را در ديس قرار ميدهيم هويجها را دور آن ميچينيم و سس را روي آن ميدهيم.
اين نوع خوراک را ميتوان با پيازهاي سفيد سرو نمود.
منبع: www.vista.ir