? مواد لازم:
? نيم کيلو ماهي کيلکا
? يک قاشق مربا خوري آويشن
?يک عدد ليمو ترش
? صد گرم خامه
?يک عدد فلفل دلمه اي
? مقداري نمک
طرز تهيه
ابتدا ماهي را بديت ترتيب پاک کنيد . سر ماهي را بکشيد تا روده ي ماهي نيز بيرون آيد سپس ماهي ها را شسته و در صافي بيندازيد تا آب اضافي آن گرفته شود مقداري روغن در تابه ريخته و روي حرارت بگذاريد وقتي گرم شد ماهي ها را در آن تفت دهيد در همان حال آبليموي ترش و مقداري نمک و آويشن روي آن بريزيد و مرتب مواد را هم بزنيد تا کمي بپزد سپس خلال فلفل دلمه اي را اضافه کنيد پس از چهار دقيقه نصف غذا را در ديس بکشيد و مقداري سيب زميني سرخ شده روي آن بريزيد باز مقداري از ماهي و يک ورقه سيب زميني سرخ شده بچينيد و روي آن را صاف نماييد سپس خامه را بعد از زدن روي آن بريزيد و صاف کنيد
منبع: www.vista.ir