مواد لازم:
اسفناج :500گرم
سيب زميني :2عدد
تخم مرغ :2عدد
روغن مايع :نصف پيمانه
نمک و ادويه:مقداري
پيازچه خرد شده :يک قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
1ـ اسفناج را خرد کنيد.
2ـ سيب زميني را آب پزکرده پوست کنده ،رنده کنيد.
3ـ اسفناج ،سيب زميني ،پيازچه ،نمک و ادويه و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و خوب بزنيد.
4ـ روغن را داغ کنيد.
5ـ مواد را داخل تابه پهن کرده و سطح آنرا صاف کنيد.
6ـ بعد از اين که سرخ شد،آن را برگردانيد تا طرف ديگر آن نيز سرخ شود.
منبع:نشريه تغذيه و سلامتي ،شماره 75/خ