مواد لازم:
لازانيا:يک بسته
پياز:يک عدد
گوشت چرخ کرده :500گرم
رب گوجه فرنگي :2قاشق غذاخوري
نمک و فلفل :مقداري
روغن :به مقدار لازم
اسفناج :200گرم
طرز تهيه:
1ـپياز را خرد کرده ،داخل روغن تفت دهيد.
2ـ گوشت چرخ شده را به پياز اضافه کرده ،تفت دهيد.
3ـ رب گوجه فرنگي ،ادويه و نمک را به مواد اضافه کنيد.
4ـحرارت را کم کنيد تا گوشت خوب سرخ شود .
5ـ آب را جوش آورده ،يک قاشق روغن به آن بيفزاييد.
6ـ لازانيا را داخل آب جوش بريزيد.
7ـ بعد از 8تا10دقيقه لازانيا را آبکش کنيد .
8ـ اسفناج ها را خرد کنيد.
9ـ يک لازانيا کف ظرف قرار دهيد سطح آن را با مخلوط گوشت و مقداري اسفناج خرد شده بپوشانيد. يک لايه ديگر لازانيا روي گوشت قراردهيد. و مجدداً مقداري مخلوط گوشت و اسفناج روي لازانيا بريزيد.
10ـ به همين ترتيب همه مواد را روي هم بچينيد
11ـ ظرف را به مدت 40دقيقه با حرارت 150درجه سانتي گرادداخل فر قرار دهيد.
منبع:نشريه تغذيه و سلامتي ،شماره 75/خ