مواد لازم:
بلغور :200گرم
گوشت چرخ شده :250گرم
تخم مرغ :2عدد
نمک: مقداري
ادويه:مقداري
پياز:يک عدد
روغن زيتون:يک قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
1ـبلغوررا به مدت 15تا 20دقيقه خيس کنيد. سپس با آب سرد بشوييد.
2ـ بلغور را با مقداري آب بپزيد . سپس آن را صاف کنيد.
3ـ بلغور،گوشت چرخ شده ،تخم مرغ ،نمک ، ادويه ،پياز رنده شده ،روغن زيتون را با هم مخلوط کنيد.
4ـ از مواد گلوله هاي متوسطي درست کنيد.
5ـگلوله ها را داخل ظرف بچينيد.
6ـ ظرف را به مدت يک ساعت با حرارت 170درجه سانتي گراد در طبقه وسط فر قرار دهيد .
منبع:نشريه تغذيه و سلامتي ،شماره 75/خ