جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد بادمجان
-(1 Body) 
سالاد بادمجان
Visitor 417
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

بادمجان قلمي / 6 عدد
گردوي ريز شده / 120 گرم
سير له شده / 2 حبه
آب ليمو ترش / يک چهارم پيمانه
فلفل سياه ( تازه ساييده شده ) / يک چهارم قاشق چايخوري
تخم گشنيز ساييده شده / يک قاشق چايخوري
روغن زيتون / 2 قاشق غذاخوري
سس مايونز / 2 قاشق غذاخوري

طرز تهيه :

بادمجان ها را شسته ، خشک کرده ، با پوست ورقه ورقه کنيد .
همه ي بادمجان ها را يکجا با مقدار کمي روغن سرخ کنيد . در حين سرخ کردن مقداري نمک نيز به آنها بپاشيد و درب ظرف را بگذاريد تا با همان مقدار کم روغن همه بادمجان ها پخته و سرخ شوند . پس از اينکه داغي بادمجان ها گرفته شده ، آنها را به کاسه اي انتقال داده ، گردوي ريز شده ، سير له شده ، آب ليمو ترش ، فلفل سياه ، پودر تخم گشنيز ، روغن زيتون و سس مايونز را به آن اضافه کرده ، کاملاً هم بزنيد . طعم سالاد را بچشيد ، نمک آن را اندازه کنيد .
سالاد را درون ظرف مناسبي بکشيد ، رويش را با پشت قاشق صاف کرده و با گردوي خرد شده تزئين نموده ، روي ظرف را پوشانده و حدود يک ساعت درون يخچال بگذاريد تا خنک شود . چنانچه تمايلي به استفاده از سس مايونز نداريد ، سالاد را با پنير خامه اي ترکيب کنيد .

منبع:ماهنامه هنر آشپزي،شماره 44
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image