جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مرغ رست شده ي اسپايس و عسل
-(2 Body) 
مرغ رست شده ي اسپايس و عسل
Visitor 458
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

مرغ / يک و نيم کيلو
کره / 60 گرم
سس سويا / 2 قاشق غذاخوري
عسل / 2 قاشق غذاخوري
برگ بو / 4 عدد
چوب دارچين / 4 عدد
بذر رازيانه / 1 قاشق غذاخوري
هل / 4 عدد
سير / 4 حبه

طرز تهيه :

فر را با درجه ي 400 فارنهايت يا 220 درجه سانتيگراد گرم کنيد . داخل تابه اي کره ، سير خرد شده ، سس سويا و عسل را مخلوط کنيد بگذاريد تا کره و عسل آب شوند . مرغ را از وسط کمر و سينه دو نيمه کنيد طوري که کل مرغ به 2 تکه مساوي تقسيم شود . هر نيمه را روي کاغذ روغني سيني فر قرار داده و با مايع داخل تابه سطح مرغ ها را آغشته کنيد . به آن نمک ، فلفل زده و برگ بو را زير پوست ران قرار دهيد ، بذر رازيانه و چوب دارچين را هم زير پوست مرغ جا کنيد ، هل را روي مرغ قرار داده و کاغذ را روي مرغ تا کنيد و ببنديد . مرغ را داخل فر به مدت 40 ـ 60 دقيقه قرار دهيد تا سرخ شده و ادويه به خورد آن برود .

منبع:ماهنامه هنر آشپزي،شماره 44
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image