مواد لازم :
مرغ / يک و نيم کيلو
کره / 60 گرم
سس سويا / 2 قاشق غذاخوري
عسل / 2 قاشق غذاخوري
برگ بو / 4 عدد
چوب دارچين / 4 عدد
بذر رازيانه / 1 قاشق غذاخوري
هل / 4 عدد
سير / 4 حبه
طرز تهيه :
فر را با درجه ي 400 فارنهايت يا 220 درجه سانتيگراد گرم کنيد . داخل تابه اي کره ، سير خرد شده ، سس سويا و عسل را مخلوط کنيد بگذاريد تا کره و عسل آب شوند . مرغ را از وسط کمر و سينه دو نيمه کنيد طوري که کل مرغ به 2 تکه مساوي تقسيم شود . هر نيمه را روي کاغذ روغني سيني فر قرار داده و با مايع داخل تابه سطح مرغ ها را آغشته کنيد . به آن نمک ، فلفل زده و برگ بو را زير پوست ران قرار دهيد ، بذر رازيانه و چوب دارچين را هم زير پوست مرغ جا کنيد ، هل را روي مرغ قرار داده و کاغذ را روي مرغ تا کنيد و ببنديد . مرغ را داخل فر به مدت 40 ـ 60 دقيقه قرار دهيد تا سرخ شده و ادويه به خورد آن برود .
منبع:ماهنامه هنر آشپزي،شماره 44/خ