مواد لازم:
برگ مو(500 گرم)
گوشت چرخ كرده(500 گرم)
سبزي مايه دلمه شامل تره، جعفري، شويد، نعناع، مرزه،پيازچه، ترخون(خرد شده يك ليوان)
آب ليمو(يك استكان)
شكر سه قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي(2 قاشق غذاخوري)
برنج(يك ليوان)
پياز داغ(چهار قاشق غذاخوري)
نمك و فلفل(به مقدار لازم، كچاپ(مقداري)
طرز تهيه:
برگ مو را با كمي آب اندكي جوش بدهيد. برنج را پس از جوشاندن، آبكش كنيد.
پياز داغ، سبزي خرد شده، كچاپ، نمك و فلفل، گوشت چرخ كرده و برنج را با هم مخلوط كنيد و چنگ بزنيد تا خوب مخلوط شود. سپس يك برگ مو را برداشته وسط دست چپ قرار دهيد و با دست راست مقداري مواد دلمه را وسط برگ بگذاريد و آن را بپيچيد، طوري كه چهار گوشه برگ روي هم قرار بگيرد. كف ظرف مناسبي مقداري روغن بريزيد و دلمه هاي پيچيده شده را رديفي بچينيد. به همين ترتيب همه را در ظرف قرار دهيد. بعد يك و نيم ليوان آب را كه رب گوجه فرنگي را در آن حل كرده ايد. روي آن بريزيد و يك بشقاب روي آن بگذاريد. سپس 5/1 تا 2 ساعت بگذاريد آهسته بپزد.
منبع: روزنامه قدس/س