جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دسر ميوه اي نعناعي
-(4 Body) 
دسر ميوه اي نعناعي
Visitor 452
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 6 نفر

-توت فرنگي يا شاتوت (يا هر نوع توت به دلخواه):450 گرم
-پودر قند:2قاشق غذاخوري
-آبليمو:2قاشق غذاخوري
-نعناع تازه خرد شده:1قاشق غذاخوري
-پودر ژلاتين:2قاشق غذاخوري
-کرم کاستارد (قابل تهيه از فروشگاه هاي مواد غذايي): يک و يک چهارم پيمانه
-ماست چکيده شيرين:250گرم
-نعناع تازه جهت تزيين:به مقدارلازم

طرز تهيه:

1-چند عدد از توت فرنگي ياشاتوت ها را براي تزيين روي دسر نگه داشته و مابقي را به همراه پودر قند و آبليمو در مخلوط کن به صورت پوره در آوريد.
2-پوره تهيه شده را از صافي عبور دهيد تا دانه هاي آن جدا شده و مايه يکدستي تهيه شود، بعد نعناع را به مواد اضافه کنيد
3-يک قاشق چايخوري از پودر ژلاتين را با 2 قاشق غذاخوري آبجوش باز کنيد و حدود 2/3 پيمانه از مايه ميوه اي را به آن بيفزاييد. اين مايه را در يک قالب کيک گود بريزيد و آن را در يخچال قرار دهيد تا خودش را بگيرد.
4-بقيه مايه ميوه اي را با ماست و کاستارد مخلوط کنيد و مابقي پودر ژلاتين را در 3 قاشق غذاخوري آبجوش حل کرده و به اين مواد بيفزاييد. اين مواد را روي ژله بسته شده در قالب بريزيد و مجدداً آن را در يخچال قرار دهيد تا پس از چند ساعت بسته شود. جهت جدا کردن دسر ژله اي از قالب، کف آن را چند ثانيه درآبجوش قرار دهيد و بعد برگردانيد. براي تزيين روي دسر از ميوه هاي تازه و برگ هاي نعناع استفاده کنيد.
منبع:نشريه ايرانيان، شماره 30
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image