مواد لازم براي 6 نفر
-توت فرنگي يا شاتوت (يا هر نوع توت به دلخواه):450 گرم
-پودر قند:2قاشق غذاخوري
-آبليمو:2قاشق غذاخوري
-نعناع تازه خرد شده:1قاشق غذاخوري
-پودر ژلاتين:2قاشق غذاخوري
-کرم کاستارد (قابل تهيه از فروشگاه هاي مواد غذايي): يک و يک چهارم پيمانه
-ماست چکيده شيرين:250گرم
-نعناع تازه جهت تزيين:به مقدارلازم
طرز تهيه:
1-چند عدد از توت فرنگي ياشاتوت ها را براي تزيين روي دسر نگه داشته و مابقي را به همراه پودر قند و آبليمو در مخلوط کن به صورت پوره در آوريد.
2-پوره تهيه شده را از صافي عبور دهيد تا دانه هاي آن جدا شده و مايه يکدستي تهيه شود، بعد نعناع را به مواد اضافه کنيد
3-يک قاشق چايخوري از پودر ژلاتين را با 2 قاشق غذاخوري آبجوش باز کنيد و حدود 2/3 پيمانه از مايه ميوه اي را به آن بيفزاييد. اين مايه را در يک قالب کيک گود بريزيد و آن را در يخچال قرار دهيد تا خودش را بگيرد.
4-بقيه مايه ميوه اي را با ماست و کاستارد مخلوط کنيد و مابقي پودر ژلاتين را در 3 قاشق غذاخوري آبجوش حل کرده و به اين مواد بيفزاييد. اين مواد را روي ژله بسته شده در قالب بريزيد و مجدداً آن را در يخچال قرار دهيد تا پس از چند ساعت بسته شود. جهت جدا کردن دسر ژله اي از قالب، کف آن را چند ثانيه درآبجوش قرار دهيد و بعد برگردانيد. براي تزيين روي دسر از ميوه هاي تازه و برگ هاي نعناع استفاده کنيد.
منبع:نشريه ايرانيان، شماره 30/خ