جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شيوه فريز كردن انواع تره بار، مواد غذايي
-(4 Body) 
شيوه فريز كردن انواع تره بار، مواد غذايي
Visitor 536
Category: دنياي فن آوري
كلم
،گل كلم سفيد:ابتدا گل كلم سفيد و سفت را از قسمت انتهاي آن جدا كنيد، وسط آن را براي سوپ كنار بگذاريد؛ سپس كلم را گل گل كنيد. نيم ساعت در آب سرد بخيسانيد؛ سپس با اندكي آب ليمو به مدت دو دقيقه در آبي كه از قبل روي حرارت به جوش آورده ايد نيم پز كنيد و بلافاصله در ظرف آب يخ بريزيد. بعد گلهاي كلم را خشك كنيد (لاي حوله يا پارچه تميز بگذاريد و به آرامي خشك كنيد). اكنون كلم ها را در ظرف پلاستيكي دردار مخصوص فريزر بسته بندي كنيد. از همين روش مي توان براي كلم بروكلي (گل كلم سبز) و كلم بروكل (كلم دلمه اي) هم استفاده كرد.
كدو سبز و بادمجان
كدو سبز را با پوست يا بدون پوست ورقه ورقه كنيد؛ سپس در آب جوش به مدت يك تا دو دقيقه بجوشانيد و در آب يخ بريزيد، بعد خشك كنيد. براي بسته بندي، كدوها را در ظرف پلاستيكي بچينيد، يك رديف كه ورقه هاي كدو را چيديد روي آن يك لايه كاغذ يا نايلون بگذاريد و سپس يك رديف ديگر را به همين ترتيب كدو بچينيد تا ظرف پر شود. بعد در ظرف را محكم ببنديد و در فريزر نگهداري كنيد. همين عمل را براي فريز كردن بادمجان هم مي توانيد انجام دهيد فقط در آب جوش آب ليمو بريزيد.
كرفس
كرفس يخ بسته براي پخت و پز مناسب است، ولي براي سالاد مناسب نيست. برگهاي درشت كرفس را جدا كنيد. برگهاي سبز نازك را خرد كنيد. و در صورت تمايل سرخ كنيد و بعد از سرد شدن در كيسه نايلوني بسته بندي نماييد.
ساقه هاي كرفس را شسته، خرد كنيد و به مدت يك تا دو دقيقه در آب جوش بجوشانيد، سپس در آب يخ بگذاريد و بعد خشك و بسته بندي كنيد.
هويج
پوست هويج ها را بگيريد سر و ته آنها را بزنيد و به اندازه دلخواه خرد كنيد. بعد به مدت 2 تا 3 دقيقه آنها را در قابلمه آب جوش نيم پز كنيد و فوراً در ظرف آب يخ بريزيد.
بعد خشك و بسته بندي كنيد. هويج هاي كوچك و نازك را مي توان به همان شكل درسته هم بسته بندي كرد.
فلفل دلمه
فلفل دلمه اي را از هر رنگ كه باشد (سبز، زرد يا قرمز) ابتدا بشوييد، خرد كنيد و تخم وسط آن را بگيريد. بعد به مدت يك دقيقه در آب جوش بريزيد، سپس داخل ظرف آب يخ ريخته خشك و بسته بندي كنيد. براي درست كردن دلمه مي توانيد فلفل ها را پس از گرفتن تخم ها بجوشانيد و در آب سرد بيندازيد و بعد از خشك كردن در ظروف دردار بسته بندي كنيد.
جدول ماندگاري اقسام تره بار و سبزيجات در فريزر
هويج 8 ماه
گل كلم سفيد و سبز 8 ماه
سبزي سرخ كرده 3 ماه
نخودفرنگي، لوبياسبز و باقلا 10 ماه
تره فرنگي و فلفل دلمه 6 ماه
كرفس،ريواس 8 ماه
نكته:
1،پيازداغ را پس از خنك شدن در ظروف پلاستيكي دردار بسته بندي كنيد. 2،از ميان سبزيها شنبليله، جعفري و گشنيز بايد در روغن تفت داده و پس از سرد شدن بسته بندي شوند. اما شويد و سبزي آش را پس از شستن، داخل آبكش ريختن و قدري خرد كردن در كيسه فريزر بسته بندي كنيد.

منبع: روزنامه قدس الف
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image