|
ترشى ليموى تند
-(0 Body)
|
ترشى ليموى تند
Visitor
483
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم: ده عدد ليموى متوسط (حدود800 گرم) /2 قاشق چايخورى نمك دانه درشت آشپزخانه/ 2 قاشق چايخورى پودر فلفل قرمز / يك پيمانه روغن نباتى مايع/ 4 عدد فلفل سبز تند/ 2 قاشق سوپخورى زنجبيل تازه رنده شده يا 2 قاشق چايخورى پودر زنجبيل/ 6 حبه سير كوبيده/ 1 قاشق چايخورى دانه خردل زرد/ 2 پيمانه سركه سفيد. طرز تهيه :ليموها را خوب شسته و سپس با پوست به صورت حلقه هاى نازك درآوريد. ليمو و نمك را در ظرف گود بزرگى ريخته، روى آن را بپوشانيد و بگذاريد يك شب بماند. ليموها را با آب سرد آبكشى كنيد و در يك صافى بريزيد تا آب اضافى كاملاً گرفته شود.روغن را در يك تابه داغ كنيد. فلفل سبز را كه قبلاً ريز خرد كرده ايد با فلفل قرمز، زنجبيل، سير و دانه خردل در تابه ريخته و 2 دقيقه تفت دهيد. حلقه هاى ليمو را اضافه كرده و سركه را نيز در تابه بريزيد. بگذاريد سركه به جوش آيد و 10 دقيقه مواد در آن بجوشند. ترشى را داغ داغ در ظروف شيشه اى دردار كه از قبل آماده و استريل كرده ايد بريزيد و بگذاريد يك هفته دربسته بماند. ترشى آماده مصرف است
|
|
|