|
بادمجان شکم پر با سويا
-(9 Body)
|
بادمجان شکم پر با سويا
Visitor
2546
Category:
دنياي فن آوري
ويژه ماه مبارک رمضان مواد لازم: بادمجان درشت و تپل 2 عدد سوياي دانه ريز 1 پيمانه پياز نگيني 1 عدد گوجه فرنگي پوست کنده 2 عدد گردو براي روي غذا رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري فلفل، جوز هندي، زنجبيل، هل سفيد، نمک به ميزان لازم روغن مايع سرخ کردني و معمولي زيره سبز به ميزان لازم زعفران دم شده در صورت تمايل * هل سفيد بوي سويا را ميگيرد. ** زيره سبز خاصيت نفخ کنندگي هر موادي و همچنين سويا را ميگيرد. طرز تهيه: سويا را در ظرف دو برابر حجم خودش با آب در حال جوش خيس ميکنيم آب بايد کامل داغ باشد تا آب زرد سويا را ول کند 15 دقيقه که داخل آب جوش ماند سويا را آبکش ميکنيم بادمجانها را از شب پوست ميکنيم ميگذاريم بماند تا کمي خشک مانند شود تا روغن کمتري مصرف کند پياز را در حدي تفت ميدهيم که خودش را جمع کند سويا و رب را اضافه ميکنيم (آب سويا را حتماً دور ميريزيم و مصرف نميکنيم) بعد تمام ادويه ها و زيره را به پياز اضافه ميکنيم (از همه ادويه جات سعي ميکنيم استفاده کنيم اما خيلي کم يعني از هر کدام به مقدار خيلي کم که مشکلي ايجاد نکند) زعفران آبکرده اضافه ميکنيم گاز را خاموش ميکنيم بادمجان را که خيلي ملايم سرخ کرده ايم شکمش را خالي ميکنيم و مواد را داخلش ميريزيم ميتوان داخل سويا از سبزيجات معطر هم استفاده کرد گوجه فرنگي ها را حلقه ميکنيم کف ماهي تابه که داخل آن مقدار خيلي کم روغن مايع ريخته ايم ميچينيم روي آن نمک ميپاشيم نمک باعث ميشود که طعم گوجه فرنگي بهتر شود. بادمجانها را روي گوجه فرنگي ها ميگذاريم 1 فنجان چايخوري آب ميريزيم روي حرارت ميگذاريم وقتي جوش آمد شعله گاز را کم ميکنيم به مدت 10 دقيقه ميگذاريم بپزد ميتوان درِ ظرف دم کني گذاشت و دم کرد بعد روي غذا را با گردو تزئين ميکنيم. * بادمجان سرديست براي همين از گردو استفاده ميکنيم تا اين خاصيت بادمجان را خنثي کند. **اگر سرخ کردني دوست نداريد ميتوانيد اين مواد را به صورت يتيمچه درست کنيد.
منبع: آشپزايراني الف
|
|
|