|
غذاي ترکي بؤره ک
-(1 Body)
|
غذاي ترکي بؤره ک
Visitor
581
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم: آرد گندم 2 ليوان تخم مرغ يک عدد آب يک دوم ليوان نمک يک دوم قاشق چايخوري مواد مياني گوشت چرخ کرده 200 گرم پياز متوسط يک عدد فلفل دلمه اي کوچک يک عدد گوجه فرنگي متوسط يک عدد جعفري خرد شده 2 قاشق غذاخوري نمک و فلفل سياه به مقدار کم روغن مايع يک ليوان آب دو قاشق غذاخوري طرز تهيه: در کاسه اي آرد را الک کرده وسط آن را باز کرده تخم مرغ ، آب و نمک را افزوده و خمير را درست مي کنيم تا جايي ورز مي دهيم که به دست نچسبد . روي خمير را مي پوشانيم تا 10 دقيقه استراحت کند . بعد پياز را پوست کنده و ساطوري کرده در تابه اي روغن ريخته و پياز را چند دقيقه تفت داده و فلفل دلمه اي را نگيني خرد کرده به پياز مي افزائيم چند دقيقه که تفت خورد از روي حرارت برداشته گوشت را اضافه کرده بعد گوجه فرنگي را رنده مي کنيم بعد جعفري ، نمک و فلفل و آب را مخلوط مي کنيم سپس از خمير گلوله اي کوچک برداشنه با وردنه باز کرده به اندازه يک نلبکي از مايع گوشتي برداشته وسط آن قرار داده خمير را بسته در روغن داغ سرخ مي کنيم .
منبع: آشپز ايراني الف
|
|
|