جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پيراشکي اسفناج
-(0 Body) 
پيراشکي اسفناج
Visitor 478
Category: دنياي فن آوري

مواد مورد نياز:

اسفناج خرد شده :1 کيلوگرم
آب ليمو:125 ميلي ليتر (1/4 پيمانه)
روغن زيتون :125 ميلي ليتر(1/4 پيمانه)
پياز خلال شده :2 عدد
سماق :3 قاشق چايخوري
نمک و فلفل :1 قاشق چايخوري از هر کدام
زرده تخم مرغ :1 عدد
خمير پيراشکي

طرز تهيه :

ابتدا فر را با حرارت 450 درجه فارنهايت يا 220 درجه سانتيگراد گرم کنيد.
سيني فر را چرب کنيد و کنار بگذاريد . اسفناج خرد شده ، آب ليمو، روغن زيتون ، پياز خلال شده ، سماق ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنيد و روي حرارت ملايم بگذاريد تا مواد نرم شود و آب مواد گرفته شود. سپس خمير پيراشکي را به گلوله هايي به اندازه توپ تنيس تقسيم کنيد . هر يک از گلوله هاي تقسيم شدة خمير را برداريد و به اندازه 2 قاشق چايخوري از مخلوط آماده شده را در آن بگذاريد . سپس خمير را به شکل مثلث تا کنيد. پيراشکي هاي آماده شده را در سيني فر چرب شده به فاصله يک سانتيمتر از هم بچينيد. بعد با قلموي مخصوص زرده تخم مرغ را روي پيراشکي ها بماليد.
سيني فر را 20 دقيقه در کف فر قرار دهيد . بعد از 20 دقيقه ،سيني را 5 دقيقه ديگر روي آخرين پنجره فر به طرف بالا بگذاريد تا روي آن طلايي شود.
منبع:نشريه هنر آشپزي ،شماره 34
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image