جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
اردور بادمجان (پيش غذاي ترکي)
-(0 Body) 
اردور بادمجان (پيش غذاي ترکي)
Visitor 478
Category: دنياي فن آوري

center

مواد لازم:
بادمجان نيم کيلو
ماست 1 پيمانه
گردوي خرد شده به ميزان لازم
ارده نصف پيمانه تقريباً 3 قاشق سوپخوري
سير چند حبه
ادويه کاري، نمک به ميزان لازم
طرز تهيه:
اين غذا متعلق به کشور ترکيه است.
بادمجانها را نه آب پز ميکنيم و نه سرخ ميکنيم بلکه آنها را کباب ميکنيم وقتي که خنک شدند زير آب سرد ميگيريم.
ماست سفت باشد بهتر است ماست چکيده بهتر است و بهتر فرم ميگيرد.
همه مواد را کم کم داخل دستگاه غذا ساز ميريزيم و خوب ميکث ميکنيم دقت کنيد مواد را آرام آرام اضافه ميکنيم ابتدا دانه دانه بادمجانها را داخل دستگاه ميريزيم بعد قاشق قاشق ماست و بقيه مواد را ميريزيم تا خوب با هم مخلوط شوند.
وقتي مواد مخلوط شد تست ميکنيم ببينيم نمکش آماده است يا نه.
مواد را داخل ظرفي ميريزيم و داخل يخچال قرار ميدهيم تا خنک شود.
چون غذا ماست دارد بايد در اندازه گيري نمک دقت کنيم چون ماست باعث ميشود نمک بيشتري مصرف شود.
روي غذا را با ماست چکيده و نعناع خشک و گردو تزئين ميکنيم.
اين پيش غذا خيلي خوشمزه است و مخصوصا براي کساني که رژيم دارند مناسب است.
براي اينکه بادمجانها روغن کمتري مصرف کند آنها را ابتدا حدود 20 دقيقه در آب نمک خيس ميکنيم بعد آنها را با يک پارچه خشک ميکنيم بعد يک مقدار آرد گندم مثل آرد سنگک بهتر است و نمک، فلفل، ادويه مخلوط ميکنيم بادمجانها را به اين مواد آغشته ميکنيم بعد تکان ميدهيم مواد اضافي از روي آن بريزد بعد داخل روغن سرخ ميکنيم به اين ترتيب بادمجان در غذايي که مصرف ميشود به آن غذا لعاب هم ميدهد مثل کشک بادمجان.
ادويه کاري مجموعه ادويه هاست که به جاي ادويه هاي مختلف ميتوان از ادويه کاري استفاده کرد.

منبع: آشپز ايراني الف
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image