مواد لازم:
برنج با پوست (جوبرنج): يک پيمانه
آب: 6 پيمانه
طرز تهيه:
برنج با پوست را خوب بشوييد آن را در قابلمه ريخته آب را اضافه کرده و بگذاريد 1 ساعت خيس بخورد سپس با همان آب به مدت 10 دقيقه بجوشانيد صاف کرده و در صورت تمايل با کمي نمک بنوشيد.
نکته:
1- منظور از برنج با پوست يا جو برنج برنجي است که پوست خارجي آن باقي مانده باشد چون غني از مواد غذايي و ويتامين هاست.
2- مي توانيد برنج را کمي بکوبيد يا به شکل اوليه استفاده کنيد.
3-اين دم نوش درمان کننده اسهال دائم و التهاب پروستات است.
منبع:هنر آشپزي، ش 60
/س