مواد لازم براي 2 تا 4 نفر:
گردن مرغ :8 عدد
آب ليمو:1 استکان
نمک و فلفل سياه :به دلخواه
ادويه کاري ، دارچين :به دلخواه
گوجه فرنگي :6عدد خرد شده
فلفل دلمه اي :2 عدد خلال شده
پياز متوسط :2 عدد خلال شده
سيب زميني متوسط :2 عدد خرد شده
زردچوبه ::به ميزان لازم
نعنا و شويد خشک :2 قاشق غذاخوري
روغن مايع :به ميزان لازم
طرز تهيه :
ابتدا پوست گردن هاي مرغ را بکنيد و خوب بشوييد.
سپس آنها را به مخلوط آب ليمو، نمک، فلفل و ادويه کاري آغشته کنيد.
گوجه فرنگي ها، فلفل دلمه اي هاي سبز يا رنگي ، پياز و سيب زميني را خرد و خلال کنيد.
سپس در يک ماهيتابه روغن بريزيد و پياز خلال شده و زردچوبه را با هم تفت دهيد .
بعد از آن سيب زميني خرد کرده را اضافه و سرخ کنيد.
پس از آن فلفل هاي خلال شده را بيفزاييد و در آخر گوجه فرنگي هاي خرد شده را بريزيد.
هنگام سرخ کردن مواد بايد دقت کنيد که گوجه فرنگي خيلي له نشود، چون رنگي بودن غذا(سبز، زرد و قرمز) مشخص نمي شود.
در انتهاي کارهم ، ادويه کاري ، نمک ، سبزيجات معطر و آب ليمو را اضافه کنيد.
در ماهيتابه ي ديگري گردن هاي آغشته به مخلوط ادويه و آب ليمو را مطابق تصوير به سيخ بکشيد و جداگانه سرخ کنيد.
پس از سرخ کردن گردن هاي مرغ ، آنها را در مخلوط سس آماده و يک فنجان آب بچينيد و با حرارت ملايم بپزيد تاجا بيفتد.
اين خوراک را با سالاد فصل سرو کنيد . نوش جان!
منبع:نشريه هنر آشپزي ،شماره 34/خ