جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خوراک گردن مرغ
-(5 Body) 
خوراک گردن مرغ
Visitor 485
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 2 تا 4 نفر:

گردن مرغ :8 عدد
آب ليمو:1 استکان
نمک و فلفل سياه :به دلخواه
ادويه کاري ، دارچين :به دلخواه
گوجه فرنگي :6عدد خرد شده
فلفل دلمه اي :2 عدد خلال شده
پياز متوسط :2 عدد خلال شده
سيب زميني متوسط :2 عدد خرد شده
زردچوبه ::به ميزان لازم
نعنا و شويد خشک :2 قاشق غذاخوري
روغن مايع :به ميزان لازم

طرز تهيه :

ابتدا پوست گردن هاي مرغ را بکنيد و خوب بشوييد.
سپس آنها را به مخلوط آب ليمو، نمک، فلفل و ادويه کاري آغشته کنيد.
گوجه فرنگي ها، فلفل دلمه اي هاي سبز يا رنگي ، پياز و سيب زميني را خرد و خلال کنيد.
سپس در يک ماهيتابه روغن بريزيد و پياز خلال شده و زردچوبه را با هم تفت دهيد .
بعد از آن سيب زميني خرد کرده را اضافه و سرخ کنيد.
پس از آن فلفل هاي خلال شده را بيفزاييد و در آخر گوجه فرنگي هاي خرد شده را بريزيد.
هنگام سرخ کردن مواد بايد دقت کنيد که گوجه فرنگي خيلي له نشود، چون رنگي بودن غذا(سبز، زرد و قرمز) مشخص نمي شود.
در انتهاي کارهم ، ادويه کاري ، نمک ، سبزيجات معطر و آب ليمو را اضافه کنيد.
در ماهيتابه ي ديگري گردن هاي آغشته به مخلوط ادويه و آب ليمو را مطابق تصوير به سيخ بکشيد و جداگانه سرخ کنيد.
پس از سرخ کردن گردن هاي مرغ ، آنها را در مخلوط سس آماده و يک فنجان آب بچينيد و با حرارت ملايم بپزيد تاجا بيفتد.
اين خوراک را با سالاد فصل سرو کنيد . نوش جان!

منبع:نشريه هنر آشپزي ،شماره 34
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image