مواد لازم:
هويج 50 گرم
کرفس 50 گرم
کدو 50 گرم
کلم برگ 50 گرم
فلفل دلمه رنگي 50 گرم
پياز 50 گرم
فيله مرغ 8 عدد
قارچ 50 گرم
کنجد به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
پنير گودا به ميزان لازم
سوياسس به ميزان لازم
طرز تهيه:
اگر روغن کنجد استفاده کنيد بهتر از روغن مايع است.
ابتدا هويج را در ماهي تابه تفت ميدهيم چون زمان تفت بيشتري نياز دارد.
سبزيجات را خلالي باريک برش زده ايم.
از سبزيجات تازه استفاده ميکنيم و فريز شده نباشد.
هويجها را که کمي تفت داديم از ماهي تابه خارج ميکنيم بعد بقيه سبزيجات را داخل ماهي تابه ميريزيم و کمي تفت ميدهيم به مقدار کم نمک و فلفل و زنجبيل به مواد اضافه ميکنيم.
مرغها را داخل تابه با روغن خيلي کم تفت ميدهيم يا گريل ميکنيم.
از سرکه بالزاميک يا از آبليمو يا آبغوره هم ميتوان براي ترش کردن غذا استفاده کرد اما ما در اينجا از اينها استفاده نميکنيم.
هويج را هم به سبزيجات ديگر اضافه کرده و کمي تفت ميدهيم فقط در حدي که بوي خامي سبزيجات گرفته شود و نيازي نيست که زياد پخته شوند.
فيله ها را هم خلالي کمي درشت برش ميزنيم.
فيله هاي مرغ را که سوياسس زده ايم در همان ماهي تابه تفت ميدهيم.
ميتوان از گوشت راسته که با نخ مزه دار شده و با نخ بسته ايم و داخل فر کمي پخته و بعد خلالي برش زده ايم يا از ميگو هم استفاده کرد. که ميگو زمان پخت کمتري لازم دارد.
اگر سبزيجات را با سوياسس تفت دهيم رنگشان تيره ميشود پس مرغ را با سوياسس تفت ميدهيم.
سبزيجات را به فيله هاي مرغ اضافه ميکنيم بعد کنجد اضافه ميکنيم به آرامي تفت ميدهيم.
در آخر پنير گودا را اضافه ميکنيم.
چون پنير گودا و سوياسس نمک دارند براي همين نمک خيلي کمي در غذا استفاده کرديم.
کمي که مواد را تفت داديم حرارت را خاموش ميکنيم و مواد را داخل ظرف مورد نظر ميکشيم با چهارتا فيله مرغ که قبلاً سرخ کرده ايم براي تزئين استفاده ميکنيم يعني براي داخل غذا از چهار عدد فيله استفاده کرديم.
براي زيبايي کمي هم کنجد روي مواد ميريزيم.
روش تهيه شيرين پلو به صورت خلاصه
برنج را آبکش ميکنيم. بهارنارنج را حداقل دو ساعت در آب خيس ميکنيم و سه بار ميجوشانيم تا تلخي آنها گرفته شود هويج را خلالي خرد کرده داخل کره تفت ميدهيم. بهارنارنج را داخل همان کره تفت ميدهيم با شکر و گلاب و عرق هل يا خود هل و زعفران تفت ميدهيم. مرغها را هم يا داخل فر ميپزيم يا آب پز ميکنيم.
اين پلو بايد نيم ساعت در دم بماند تا آماده شود.
منبع: آشپزايراني الف