جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
گراتن مرغ و بادنجان
-(5 Body) 
گراتن مرغ و بادنجان
Visitor 449
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:

سينه مرغ يا مرغ کامل: يک و نيم کيلوگرم
پنير پيتزا رنده شده: 100 گرم
نمک و فلفل: مقداري
بادنجان: 10 عدد حلقه شده
سس سفيد: 3 پيمانه
آويشن: مقداري

طرز تهيه:

مرغ را همراه با يک عدد پياز، هويج، نمک فلفل، يک حبه سير و يک ليوان آب بپزيد، بادنجان ها را حلقه حلقه کنيد نمک زده و سرخ کنيد و مرغ را بعد از پختن به قطعات منظم خرد کرده و از استخوان جدا کنيد. کف ظرف نسوزي را با مقداري از سس سفيد بپوشانيد سپس يک رديف بادنجان بچينيد و روي آن ها مقداري سس و پنير بريزيد. سپس يک رديف مرغ را روي آن چيده و روي آن دوباره سس و پنير بريزيد. اين کار را تا انتها تکرار کنيد به طور يکه لايه آخر سس و پنير باشد. در فرگرم شده با حرارت 350 درجه فارنهايت (180 درجه سانتيگراد) به مدت 45 دقيقه بگذاريد تا پخته شده و روي آن طلايي رنگ شود.
نکته:
اين دستور داراي 2672 کيلوکالري انرژي، 111 گرم کربوهيدرات، 170 گرم پروتئين و 172 گرم چربي مي باشد.
2- بهتر است بعد از نمک زدن به بادنجان هاي حلقه شده حدود نيم ساعت صبر کنيد تا تلخي آن ها برود.

منبع: هنر آشپزي، ش 60
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image