مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
سينه مرغ يا مرغ کامل: يک و نيم کيلوگرم
پنير پيتزا رنده شده: 100 گرم
نمک و فلفل: مقداري
بادنجان: 10 عدد حلقه شده
سس سفيد: 3 پيمانه
آويشن: مقداري
طرز تهيه:
مرغ را همراه با يک عدد پياز، هويج، نمک فلفل، يک حبه سير و يک ليوان آب بپزيد، بادنجان ها را حلقه حلقه کنيد نمک زده و سرخ کنيد و مرغ را بعد از پختن به قطعات منظم خرد کرده و از استخوان جدا کنيد. کف ظرف نسوزي را با مقداري از سس سفيد بپوشانيد سپس يک رديف بادنجان بچينيد و روي آن ها مقداري سس و پنير بريزيد. سپس يک رديف مرغ را روي آن چيده و روي آن دوباره سس و پنير بريزيد. اين کار را تا انتها تکرار کنيد به طور يکه لايه آخر سس و پنير باشد. در فرگرم شده با حرارت 350 درجه فارنهايت (180 درجه سانتيگراد) به مدت 45 دقيقه بگذاريد تا پخته شده و روي آن طلايي رنگ شود.
نکته:
اين دستور داراي 2672 کيلوکالري انرژي، 111 گرم کربوهيدرات، 170 گرم پروتئين و 172 گرم چربي مي باشد.
2- بهتر است بعد از نمک زدن به بادنجان هاي حلقه شده حدود نيم ساعت صبر کنيد تا تلخي آن ها برود.
منبع: هنر آشپزي، ش 60/خ