مواد لازم :
شکلات تيره :500 گرم
کره :75 گرم
شيرعسل :400 گرم
وانيل :1/2 قاشق چايخوري
طرز تهيه :
يک قالب مربع را کمي چرب کنيد.
در يک قابلمه با کفه ي قطور که از سوختن و ته گرفتن مايه جلوگيري کند، شکلات خرد شده را همراه کره و شير عسل بريزيد و روي حرارت قرار دهيد. مواد را با شعله ملايم حرارت دهيد تا مايه صافي به دست آيد، ولي نگذاريد که جوش بيايد.
سپس از روي حرارت برداريد واسانس وانيل را به آن بيفزاييد . بعد مايه را درون قالب بريزيد و قالب را در يخچال بگذاريد تا خودش را بگيرد.
پس از بسته شدن برش دهيد و سرو کنيد.
نکته :
1 ـ فاج را مي توان به مدت يک ماه در جاي خنک نگهداري کرد.
2 ـ آن را فريز نکنيد.
3 ـ دقت کنيد که براي اين دستور شکلات سفيد را جايگزين شکلات تيره نکنيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي،شماره 34.
/س