مواد لازم :
کره :100 گرم
پودر قند :110 گرم
آرد :150 گرم
پودر نارگيل :65 گرم
مارمالاد سيب :يک و يک چهارم پيمانه
مواد رويه اسلايس ها :
آرد :75 گرم
پودر دارچين :1 قاشق چايخوري
کره :30 گرم
شکر :55 گرم
طرز تهيه :
قالبي به ابعاد 20 در 30 سانتيمتر را چرب کنيد .
در يک ظرف کوچک کره را همراه پودر قند با همزن برقي بزنيد تا سبک شود.
آرد را به پودر نارگيل اضافه کنيد و هم بزنيد تا يکدست شود.
مواد را در قالب آماده شده بريزيد و پرس کنيد.
قالب را 12 دقيقه در فر 350 درجه فارنهايت يا 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا طلايي شود.
سپس قالب را از فر درآوريد تا خنک شود و مارمالاد سيب را رويش بماليد.
بعد تاپينگ (رويه) را که به روش زير آماده مي شود روي آن بريزيد و دوباره 35 دقيقه در فر قرار دهيد .
پس از گذشت اين مدت مواد را از فر خارج کنيد تا خنک شود. سپس به دلخواه برش بدهيد.
طرز تهيه ي تاپينگ (رويه شيريني) :
آرد را با دارچين مخلوط کنيد و بعد کره را بيفزاييد و هم بزنيد . وقتي مخلوط به صورت خرده نان درآمد، شکر را به آن اضافه کنيد و روي مارمالاد سيب بپاشيد.
منبع: نشريه هنر آشپزي،شماره 34
/س