مواد لازم:
خرما: يک کيلو
سماق کوبيده: نيم کيلو
تمبر هندي: نيم کيلو
آبليمو: يک ليوان
سيردرصورت تمايل: يک بوته
ادويه کوبيده (دارچين، نمک، فلفل، جوزهندي): در حدود يک تا دو قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
سماق را در دو سه ليوان آب خيس مي کنيم و مي گذاريم رسوب کند و آب آن ترش شود. تمبرهندي را نيز در يکي دو ليوان آب خيس مي کنيم (در حدود 24 ساعت بايد بماند) تا آب تمبرهندي نيز ترش شود، آب سماق و آب تمبر را صاف مي کنيم و با آبليمو مخلوط مي سازيم چند جوش مي دهيم بعد خرما را از چرخ رد مي کنيم و با آب سماق و تمبر و آبليموي جوشيده مخلوط را يکي دو جوش بدهيم بعد با ادويه مخلوط مي سازيم و در صورتيکه بخواهيم سير مصرف کنيم سير را با کمي آبليمو چند جوش مي دهيم، بعد نرم مي کوبيم و با ترشي مخلوط مي نمائيم.
منبع:نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28/خ